مدارک مورد نیاز ویزا سفارت ژاپن

فرداد پرواز

کلیه مدارک مورد نیاز سفارت ژاپن همراه با ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری دارند

این مدارک شامل :

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی میباشد .

2)6 قطعه عکس4.5 * 4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید و کاملا از روبرو ، بدون لبخند بدون عینک ،گردی صورت کاملا مشخص باشد حد اکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن به زبان انگلیسی.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حد اکثر یک روز قبل تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی آ4 باشد)

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.و زمان صدور گواهی حساب بانکی حد اکثر 1روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد .

ب) سپرده¬ های بانکی به همراه گردش سه ماه سود.

*ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضا بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی)که برای کلیه مشاغل الزامی است

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کار گزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال،سمت و میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن تائید دادگستری الزامی است.

* بازنشستها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

د) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغیرات آن شرکت .

ه) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /آخرین آگهی تغییرات.

و)معلمان ، اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی و

سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

ز) دانش آموزان، دانشجویان ( اصل وترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.(با تایید دادگستری)

جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائید دادگستری و امور خارجه لطفا موارد ذیل در نظر گرفته شود :

*محصلین در پایه دبستان و راهنمایی :گواهی تحصیلی باید مهر آموزش و پرورش استان تهران . مهر امضا شخص مربوط را داشته باشد .

*محصلین در پایه دبیرستان :مرحله اول گرفتن مهر آموزش و پرورش استان تهران،مرحله دوم مراجعه به پیشخوان دولت جهت گرفتن تائیدیه تحصیلی و ارائه آدرس دارالترجمه (که بعد از انجام این مراحل یک هفته بعد تائیدیه به دارالترجمه ارسال میگردد)

ضمنا قابل ذکر است مرحله انجام تائید دادگستری و امور خارجه توسط دارالترجمه 3تا4 روز کاری زمان میبرد.

دانشجویان دانشگاه آزاد برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.

دانشجویان دانشگاه های دولتی رشته های علوم پایه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

دانشجویان دانشگاه های دولتی رشته های پزشکی و پیراپزشکی برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر میکنند ، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تائید دادگستری دارد .

8)اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانه دار.

* در صورت نیاز، حضور افراد بالای 6 سال در سفارت الزامی میباشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزدآژانس باقی میماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت

حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه آ4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه

و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می باشد .


برای مشاهده PDF مربوطه لطفا اینجا را کلیک کنید.