مدارک سفارت ایتالیا

فرداد پرواز

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تا ئیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ¬های قبلی.

الف) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

ب) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید. (تمام رخ با زمینه سفید،کاملا از روبرو ، بدون لبخند بدون عینک ،گردی صورت کاملا مشخص باشد) . (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی آ4 باشد.)

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی.

ب) سپرده¬ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود.

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک،همراه با مهر شعبه و امضا بانک.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی .

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته¬ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب /آخرین آگهی تغیرات.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل وترجمه رضایت¬نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می¬باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می¬کنند، رضایت¬نامه محضری الزامی است(رضایت نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه دارد)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم¬های خانه¬دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می¬باشد

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت¬نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت¬ های بیشتر متعاقبا¬ً اعلام می¬گردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه آ4 دارند.

لازم به ذکر است با مدارکی که ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه

و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می باشد .


برای مشاهده PDF مربوطه لطفا اینجا را کلیک کنید.