مدارک سفارت آفریقای جنوبی

فرداد پرواز

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

* ارائه ترجمه شناسنامه به انگلیسی برای افراد زیر 18 سال در 2 نسخه اجباری است یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی ارائه می‌گردد.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

وکلا: پروانه وکالت.

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.

بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­‌کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است.

* ارائه ترجمه رضایت‌نامه به انگلیسی در 2 نسخه اجباری است یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی ارائه می‌گردد.

7) ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار.

تکمیل فرم مشخصات فردی

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.

چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.


راه های ارتباطی :

میدان ونک - خیابان ملاصدرا - خیابان شیخ بهائی شمالی - خیابان عرفی شیرازی - ساختمان شماره 49 - طبقه اول - شماره 1

شماره تماس :

00982127674000