مدارک مورد نیاز سفارت هند

فرداد پرواز

مدارک مورد نیاز سفارت هند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تا ئیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ¬های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

2)2 قطعه عکس5*5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید ، تمام رخ با زمینه سفید،کاملا از روبرو ، بدون لبخند بدون عینک ،گردی صورت کاملا مشخص باشد. حد اکثر برای 2 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی

یکی نباشد )

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه آ4 و در یک نسخه ارائه شود .


راه های ارتباطی :

تهران - خیابان دکتر بهشتی- خیابان میرعماد- خیابان نهم-

پلاک ۲۲

شماره تماس :

009821-8875597

یکشنبه تا پنج شنبه ساعت از ساعت 8:30 الی 17:00


برای مشاهده PDF مربوطه لطفا اینجا را کلیک کنید.