مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

فرداد پرواز

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه *

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

6قطعه عکس 4 * 6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید بدون لبخند بدون عینک ،گردی صورت کاملا مشخص باشد ،

حد اکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزای قبلی یکی نباشد )

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن به زبان انگلیسی .

4) اصل و ترجمه انگلیسی گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک(ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حد اکثر یک هفته قبل تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی آ4 باشد)

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی.

ب) سپردههای بانکی به همراه گردش سه ماه سود.

. * ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک ،همراه با مهر شعبه و امضا بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی.

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال،سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، سابقه ی بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی .

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان..

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی)معلمان ، اساتید و اعضا هیت علمی دانشگاه اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی و

سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

ز) دانش آموزان، دانشجویان ( اصل و تجمه نامة اشتغال به تحصیل).

*جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه.

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین، رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه ی انگلیسی دارد.

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ آ4 و در یک نسخه ازائه شود .

لازم به ذکر است با مدارکی که ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می باشد .


راه های ارتباطی :

تهران -خیابان شهید کلاهدوز-‏خیابان دروس- میدان ‏هدایت- کوچه شادلو- ‏پلاک ۱۰‏

شماره تماس :

00982122550452

یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 9:00 الی 11:00