مدارک سفارت های سنگاپور، تایلند

فرداد پرواز

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی ،تمام رخ با زمینه سفید ،کاملا از روبرو ، بدون لبخند، بدون عینک ،گردی صورت کاملا مشخص باشد ،حد اکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزای قبلی یکی نباشد)

3) کپی از صفحات شناسنامه و کارت ملی ( پشت و رو )

4)اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حد اکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی آ4 باشد)

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی.

ب) سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود.

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک ،همراه با مهر شعبه و امضا بانک.

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند ، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

6)اصل وترجمه مدارک مالی و شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.

* کلیه مدارک نیاز به یک سری کپی در برگه آ4 دارند .

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه آ4 و در یک نسخه ارائه شود .

لازم به ذکر است با مدارکی که ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می باشد


راه های ارتباطی سفارت تایلند :

تهران ،بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال

پلاک 3

شماره تماس :

009821-77531433

یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 16:30

سفارت سنگاپور : کشور سنگاپور در جمهوری اسلامی ایران سفارت خانه ندارد .