صعود ۲۱ پله ای ایران در جدول جهانی گردشگری

20خرداد ماه
طبق گزارش ارائه شده در سال ۲۰۱۷، ایران ۶٫۶۶ امتیاز در شاخص رقابت پذیری قیمت گردشگری بدست آورده است و رتبه ی اول را بدست آورد و جلوتر از کشورهایی مثل مصر، مالزی، عربستان، روسیه، ترکیه، یونان، اسپانیا، کانادا، آمریکا و فرانسه قرار گرفت.
شاخص رقابت پذیری قیمت گردشگری، با معیارهایی مثل قیمت هتل بر اساس دلار آمریکا، شاخص برابری قدرت خرید، مالیات بلیط هواپیما و هزینه های فرودگاهی تعیین می شود.
بعضی از کارشناس ها بر این باورند که هزینه ی تورهای گردشگری ایران در مقایسه با کشورهای همسایه بیشتر است که این خود باعث نوسان هزینه ی گردشگری می شود اما گام هایی که ایران در مدت های اخیر برداشته، باعث شده تا رتبه ایران به ۸۹ برسد و این رتبه در آینده ای نه چندان دور با خرید هواپیما و نوسازی قسمت های دریایی و ریلی، باعث جذب گردشگران بیشتری می شود.
از سال ۱۳۸۹ که ایران وارد این رتبه بندی ها شد،توانسته از رتبه ی ۱۱۴ جهان، خود را با ۲۱ پله صعود به رتبه ی ۹۱ برساند. یکی از کمپانی های معتبر در گزارشی که درباره ی رشد صنعت گردشگری بود، درباره ایران نوشته بود: ایران با دیپلماسی لبخند،توانسته گردشگران بیشتری نسبت به گذشته جذب کند و در حال اثبات خود به عنوان یک مقصد گردشگری رو به رشد است.
در سال های اخیر ایران توانسته است با همه ی کمبودهایی که وجود داشته، نگاه و تصور اشتباهی که درباره ی آن در کشورهای دیگر رایج است را تا حد زیادی خنثی کند.
www.eligasht.com