رونق گردشگری، نشانگر امنیت کشور

24 خرداد 1396
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی گفت: گردشگری و صنایعدستی نقش موثری در ایجاد اشتغال و تولید داشته و رونق گردشگری در کشور نشانگر امنیت آن کشور است.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام سید محمد علی آلهاشم در دیداری با عوامل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، ضمن تقدیر از تلاش های شبانهروزی کارکنان این اداره کل در راستای حفظ و صیانت از تاریخ و میراث این مرزو بوم، سازمان میراث فرهنگی را از جملهی نهادهای فرهنگی عنوان کرد.
وی عنوان کرد: تلاش برای حفظ و صیانت از فرهنگ غنی این کشور در برابر هجمههای فرهنگی دشمن باید از اهداف بزرگ تمامی سازمانها و نهادهای فرهنگی باشد .
وی با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی-تولید و اشتغال، یادآور شد: گردشگری و صنایع دستی نقش موثری در ایجاد اشتغال و تولید داشته و رونق گردشگری در کشور نشانگر امنیت آن کشور است؛ همچنین از لحاظ اقتصادی موجب ارزآوری و ایجاد اشتغال در تمامی مشاغل مرتبط با بحث گردشگری خواهد شد .
وی در ادامه با تاکید بر تولید محصولات داخلی با کیفیت در کشور گفت: صنایعدستی میتواند به عنوان یک محصول داخلی در رونق تولید، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری موثر باشد و موجب شکوفایی استعدادهای نسل جوان را فراهم کند.
نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به اینکه کارکنان میراث فرهنگی حافظان و میراثبانان گذشتگان هستند، اضافه کرد: باید دست در دست هم با پیروی از بیانات مقام معظم رهبری در ارتقای فرهنگی کشورمان تلاش کنیم و امید دشمنان را ناامید سازیم .
«مرتضی آبدار»، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان نیز در این دیدار با اشاره به گستردگی فعالیتهای این سازمان در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افزود: با توجه به شعار سال که "اقتصاد مقاومتی-تولید و اشتغال" است، تمام همت و عزم خود را در راستای پیشبرد اهداف سازمان به ویژه در حوزه های گردشگری و صنایعدستی به کار گرفتهایم تا شاهد رونق اقتصادی و حرکت به سمت کاهش وابستگی به نفت باشیم .
وی گفت: در حوزه صنایعدستی 10 هاب صنایعدستی در شهرستانها مشخص شده و 76 خانه روستایی برای آموزش هنرمندان صنایعدستی بهمنظور انجام فعالیت در این حوزه در نظر گرفته شده است و با تمام توان در راستای کیفیسازی و بازاریابی محصولات صنایع دستی هستیم .
آبدار در تشریح برنامه های تبریز 2018 یادآور شد: با توجه به تصویب این رویداد فراملی در هیات وزیران و جلسات ستاد ملی به ریاست زهرا احمدی پور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تشکیل شده و تمامی برنامههای تدوین شده به دستگاههای ذیربط ابلاغ شده است .
وی گفت: با توجه به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی و پیشینه غنی تاریخی و فرهنگی باید بیش از پیش روی مباحث فرهنگی و داشته های تاریخی و مذهبی خود تلاش کنیم تا شاهد رونق گردشگری فرهنگی و مذهبی در سالهای آتی باشیم .
وی در خاتمه از تشکیل جلسه ستاد مشترک ملی و استانی بعد از ماه مبارک رمضان به میزبانی تبریز خبر داد.
به مناسبت روز جهانی صنایعدستی، مدیرکل و کارکنان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با حجت الاسلام آلهاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز دیدار کردند.
www.isna.ir