فرداد پرواز

تور سوئیس

Turkish Airlines
هتل
درجه هتل
خدمات
اتاق 2 تخته اتاق 1 تخته اتاق 3 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضیحات
فردادپرواز
B.B
فردادپرواز
B.B
3990000 تومان 990 یورو 3990000 تومان 1490 یورو 3990000 تومان 990 یورو 3490000 تومان 690 یورو 3490000 تومان 390 یورو

4 شب زوریخ ، 2 شب لوسرن

درجه هتل درجه هتل
خدمات

B.B

درجه هتل درجه هتل
خدمات

B.B

نرخ اتاق 2 تخته
3990000 تومان 990 یورو
نرخ اتاق 1 تخته
3990000 تومان 1490 یورو
نرخ اتاق 3 تخته
3990000 تومان 990 یورو
کودک با تخت
3490000 تومان 690 یورو
کودک بدون تخت
3490000 تومان 390 یورو
توضیحات
4 شب زوریخ ، 2 شب لوسرن
  • نام تور برنامه ریزی شده:تور سوئیس,
    مدت اقامت:6 شب و 7 روز,
    تاریخ اعتبار:15 دی ماه,
    خدمات:صبحانه,بیمه مسافرتی,راهنمای تور,اخذ ویزای شنگن,
    محل اقامت:هتل,
    حمل و نقل:هواپیما,
    نوع پرواز:چارتر,
    نوع بلیط:بلیط رفت و برگشت,
    شروع قیمت ها از :39900000ریال,990 یورو,
    کشور مقصد:سوئیس,
    شهر مقصد:زوریخ,Lucerne,
    خط هوایی:Turkish Airlines,
  • خدمات سفر سوئیس را بدانید :
    پرواز رفت و برگشت با هواپیمایی ترکیش ، اقامت در هتل به مدت 6 شب به همراه صبحانه ، ترانسفر رفت و برگشت ، بیمه مسافرتی ، گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور
    مدارک اخذ ویزا را برای سفر به سوئیس آماده کنید :
    1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 2) 6 قطعه عکس ۴.۵ *۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) 3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.) الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده ­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک * باید حداقل موجودی حساب و گواهی تمکن برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد. 5) اصل و ترجمه سند مالکیت 6) اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد. 7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد. 8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم ­های خانه ­دار *تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق * حضور کلیه مسافرین به جز ( افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­ باشد ولی برای افرادی که در 4 سال گذشته ویزای شنگن ( به جز یونان و ایتالیا) دریافت نموده اند، این امکان وجود دارد که بدون حضور در سفارت درخواست ویزا نمایند با این توضیح که اگر ضرورت توسط سفارت اعلام گردد متقاضی لازم است در زمان مقرر جهت انگشت نگاری به سفارت مراجعه نماید. لذا امضاء فرم سفارت برای آن دسته از متقاضیان ضروری بوده و برای درخواست متقاضیان زیر 18 سال، امضاء پدر و مادر همزمان اجباری می باشد. * افرادی که در 2 سال گذشته سابقه رد ویزا از حوزه شنگن را داشته اند ارائه نامه رد ویزا از سفارت مربوطه الزامی است. * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند. * چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد. لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.
    استاپ :
    1.نرخ کودک زیر 2 سال 490.000 تومان است .
    2. مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج مسافر و تاریخ اعتبار آن بعهده آژانس همکار میباشد و آژانس فرداد پرواز مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت .
    3. پرداخت60% کل مبلغ تور هنگام رزرواسیون ضروریست و در غیر این صورت رزرو ارسالی تایید نخواهد شد.