فرداد پرواز

تور جام جهانی-سنت پترزبورگ (4 شب )

Mahan Air
هتل
درجه هتل
خدمات
اتاق 2 تخته اتاق 1 تخته اتاق 3 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضیحات
فردادپرواز
B.B
3900000 تومان 790 دلار 3900000 تومان 1290 دلار 3900000 تومان 790 دلار 3900000 تومان 640 دلار 3900000 تومان 340 دلار Admiralteyskiy

تاریخ حرکت : 24 خرداد 97

3900000 تومان 1190 دلار 3900000 تومان 1900 دلار 3900000 تومان 1190 دلار 3900000 تومان 950 دلار 3900000 تومان 450 دلار

تاریخ حرکت : 24 خرداد 97

درجه هتل درجه هتل
خدمات

B.B

نرخ اتاق 2 تخته
3900000 تومان 790 دلار
نرخ اتاق 1 تخته
3900000 تومان 1290 دلار
نرخ اتاق 3 تخته
3900000 تومان 790 دلار
کودک با تخت
3900000 تومان 640 دلار
کودک بدون تخت
3900000 تومان 340 دلار
توضیحات
تاریخ حرکت : 24 خرداد 97
درجه هتل درجه هتل
خدمات

B.B

نرخ اتاق 2 تخته
3900000 تومان 1190 دلار
نرخ اتاق 1 تخته
3900000 تومان 1900 دلار
نرخ اتاق 3 تخته
3900000 تومان 1190 دلار
کودک با تخت
3900000 تومان 950 دلار
کودک بدون تخت
3900000 تومان 450 دلار
توضیحات
تاریخ حرکت : 24 خرداد 97
  • نام تور برنامه ریزی شده:تور جام جهانی-سنت پترزبورگ (4 شب ),
    مدت اقامت:4 شب و 5 روز,
    تاریخ اعتبار:20 خرداد ماه,
    خدمات:صبحانه,بیمه مسافرتی,گشت شهری با نهار,راهنمای تور,اخذ ویزای توریستی,
    محل اقامت:هتل,
    حمل و نقل:هواپیما,
    نوع پرواز:چارتر,
    کلاس پرواز:کلاس اقتصادی,
    نوع بلیط:بلیط رفت و برگشت,
    شروع قیمت ها از :39000000ریال,790 دلار,
    کشور مقصد:روسیه,
    شهر مقصد:سنت پترزبورگ,
    خط هوایی:Mahan Air,
  • نکات ضروری:
    1.نرخ کودک زیر 2 سال 890/000 تومان میباشد.
    2.پرداخت 50%کل مبلغ تور هنگام رزرواسیون ضروریست .
    3.مسئولیت کنترل پاسپورت ازبابت ممنوعیت خروج مسافر و تاریخ اعتبار آن بعهده آژانس همکار میباشد وآژانس فردادپرواز مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت.
    4.زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی حداقل 10روز کاری میباشد. درصورت دیر ارسال کردن مدارک هزینه ویزای فوری اخذ میگردد.
    5. پرواز و هتل چارتر بوده و غیرقابل استرداد و کنسلی و تغییرتاریخ میباشد.
    خدمات تور: بلیط رفت و برگشت با هواپیمایی ماهان ایر ، اقامت در هتل با صبحانه ، ترانسفر فرودگاهی ، راهنمای فارسی زبان ، بیمه مسافرتی ، یک گشت شهری به همراه یک وعده ناهار ، ویزا توریستی
    مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا :
    اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار – 2 قطعه عکس 4*3 رنگی بدون عینک و کلاه، زمینه سفید و کاملا جدید تمام رخ بدون کوچکترین چرخش سر و شانه– تکمیل فرم مشخصات فردی. کلیه پاسپورت ها می بایست دارای امضاء باشند .