هتل
درجه هتل
خدمات
اتاق 2 تخته اتاق 1 تخته کودک با تخت کودک بدون تخت موقعیت مکانی توضیحات
2990000 2990000 2590000 2590000 Athens-Paris

نرخ

نرخ
نرخ اتاق 2 تخته
2990000
نرخ اتاق 1 تخته
2990000
کودک با تخت
2590000
کودک بدون تخت
2590000
توضیحات
نرخ
  • نام تور برنامه ریزی شده:تور یونان فرانسه ,
    مدت اقامت:7 شب و 8 روز,
    تاریخ اعتبار:10 اسفند ماه,
    مناسب برای:خانواده همراه با کودکان,زوج ها,سالخوردگان,افراد مجرد,جوانان,
    خدمات:صبحانه,بیمه مسافرتی,گرفتن ویزا,گشت شهری,ترانسفر فرودگاهی,
    محل اقامت:هتل,
    حمل و نقل:هواپیما,
    نوع پرواز:چارتر,
    کلاس پرواز:کلاس اقتصادی,
    نوع بلیط:بلیط رفت و برگشت,
    شروع قیمت ها از :29900000ریال,1700 یورو,
    کشور مقصد:فرانسه,
    شهر مقصد:آتن,پاریس,
  • نکات ضروری:
    2.به نفر سوم در اتاق های 2 تخته، تخت اضافه از نوع سفری تعلق میگیرد.
    3.درصورت افزایش نرخ 5% مبلغ ما به التفاوت درصورت عدم تسویه کامل به نرخ پکیج افزوده می گردد .
    4.پرداخت 50%کل مبلغ تور هنگام رزرواسیون ضروریست .
    5.در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري،هزینه بلیط چارتر و دو شب No show هتل در هر شهر و ویزا کسر و مابقي مسترد مي گردد.
    6.مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده از طرف آژانس، در سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه حضور داشته باشند.
    7.مسئولیت کنترل پاسپورت ازبابت ممنوعیت خروج مسافر و تاریخ اعتبار آن بعهده آژانس همکار میباشد وآژانس فردادپرواز مسئولیتی نخواهد داشت.
    8.کمیسیون کودک با تخت نصف کمیسیون بزرگسال و کودک بدون تخت و نوزاد بدون کمیسیون می باشد .
    خدمات تور شامل:بلیط هواپیمایی AEGEAN و پرواز داخلی بین آتن و پاریس- اقامت در هتل همراه با صبحانه - ترانسفر فرودگاهی-ویزا– بیمه مسافرتی– تور لیدر فارسی زبان- یک گشت شهری درآتن همراه با ورودیه ها و بازدید از منطقه آکروپلیس
    مدارک مورد نیازجهت اخذ ویزا:
    اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار و کلیه گذرنامه های قدیمی-2قطعه عکس 4*6 رنگی تمام رخ جدید با زمینه سفید–اصل و ترجمه رسمی اسناد مالکیت -اصل و ترجمه رسمی شناسنامه - مدارک شغلی شامل: 1- کارمندان بخش دولتی (گواهی اشتغال به کار, اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی،لیست بیمه) 2- کسبه: (اصل و ترجمه رسمی جواز کسب تجاری) 3- کارمندان بخش خصوصی (اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال بکار ,فیش حقوقی) 4- صاحبان شرکتهای خصوصی (اصل و ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت همراه با رزومه شرکت) 5- دانش آموزان , دانشجویان:نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه –6 –پزشکان (پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی،دانشنامه تحصیلی )7 –بازنشسته ها(حکم بازنشستگی،آخرین فش حقوقی )-پرینت حساب بانکی6 ماه گذشته به زبان انگلیسی با مهر آخرین فیش حقوقی،لیست بیمه و امضاء انگلیسی بانک (موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان - گواهی تمکن مالی به یورو .)
    ارائه ضمانتنامه بانکی جهت بازگشت بموقع مسافرین در مهلت قانونی ویزا از سوی مسافرین برای هر نفربه مبلغ 500.000.000 میلیون ریال الزامی میباشد.
    توجه : تائیدیه مهر دادگستری و وزارت امور خارجه بر روی ترجمه ها الزامیست .