بیشترین ثمره برجام در گردشگری بروز یافت

6بهمن1395
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری عصر سه شنبه در نخستین نشست خبری خود با محوریت دستاوردهای این سازمان پس از برجام سخن گفت و پس از این سخنرانی به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد
احمدی پور در ابتدای صحبت های خود با اشاره به اینکه ایران تمدنی طولانی دارد، عنوان کرد: این سابقه تمدنی در طول تاریخ به طور پیوسته جریان داشته و هیچگاه این سیر دچار انقطاع نشده است، در کنار این سبقه تمدنی، ایران سرزمین تنوع است، این تنوع در ابعاد انسانی و جغرافیایی، با جلوههایی از رنگ، آهنگ و موسیقی، چشمانداز فرهنگی کشور را خلق کرده است.
وی افزود: ایران همواره به دلیل موقعیت خاصی که داشته از اهمیت ویژه ای برخوردار است اما در سال های گذشته به دلیل دیپلماسی نادرست از این موقعیت نتوانست استفاده چندانی بکند.
احمدی پور در خصوص موقیعت گردشگری ایران پس از برجام اظهار داشت : بیشترین ثمره این اتفاق در سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری بروز یافته و ما امروز شاهد تصویرسازی رعب آور از ایران نیستیم، بسیاری از نشریات معتبر گردشگری دنیادر سال2016 ایران را مقصدی جذاب و امن برای گردشگران معرفی میکنند، همچنین در بسیاری از این نشریات ایران بهعنوان اولین و یا سومین مقصد گردشگری به گردشگران دنیا معرفی میشود.
ئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه افزود: این اتفاقات نشان میدهد تصویرسازی مناسبی از کشورمان در حال شکلگیری است
وی در بخشی از صحبت های خود با اشاره به اهمیت نوروز 96 توضیح داد: با توجه به اینکه نوروز 96 اولین نوروزی است که این مراسم باستانی با همت ایران ثبت جهانی یونسکو شده است باید تبلیغات گسترده ای در این زمینه داشته باشیم که این امر تنها با کمک رسانه های داخلی قابل تحقق است.
احمدی پور در رابطه با اهدافی که این سازمان در دستور کار خود دارد، توضیح داد: برنامه های من در ادامه برنامه های دولت تدبیر و امید قرار دارد و بیشترین تعهدی که دادم این است که در فرصتی کوتاه بتوانیم با استفاده از ظرفیت صنایع دستی و گردشگری و در ادامه میراث فرهنگی اشتغال پایدار ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: تمرکز بر بومگردی برای توسعه اقتصاد خانوادههای محلی از مهمترین اهدافم است زیرا باید به سمتی پیش برویم تا مهاجرت معکوس شود چون بسیاری از آسیبهای اجتماعی در بین همین مهاجران رخ میدهد.
: در این زمینه دستوالعمل های به مدیران استان ها ابلاغ شده تا در اولین فرصت ساختمان های مشابه پلاسکو را شناسایی کنند تا بتوانیم از وقوع چنین اتفاقاتی پیشگیری کنیم رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به واقعه پلاسکو مطرح کرد.
وی با بیان اینکه زمان برگزاری دادگاه عمارت مسعودیه و شرکت خصوصی که بهرهبردار این بنای تاریخی بود، اول اسفندماه امسال برگزار میشود، بیان کرد: بخش حقوقی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری همچنان پیگیر این عمارت تاریخی است و ادله مورد نیاز را جمعآوری میکند تا شرایط در دادگاه به نفع ما باشد.
احمدیپور درباره تعداد کارکنان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردگشری و مقدار اعتباری که به این سازمان تعلق میگیرد، عنوان کرد: ما 8 هزار و 600 پرسنل داریم که برخی از آنان در حوزههای تخصصی خود حتی جایگاههای جهانی دارند و متعاقبا نیروهایی هم داریم که از تخصص پایینی برخوردار هستند که باید تحت آموزشهای بیشتری قرار بگیرند. میزان بودجه این سازمان نیز حدود یک هزار میلیارد تومان است
http://tnews.ir