بازدید رئیس سازمان میراثفرهنگی از دومین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور

16 دی 1395
معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری از دومین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور بازدید کرد.
به گزارش"توریسم آنلاین" به نقل از میراث فرهنگی،دکتر زهرا احمدیپور شامگاه چهارشنبه 15 دیماه با حضور در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران از غرفههای متنوع دومین نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور بازدید کرد و به گفتگوی صمیمانه با غرفهداران پرداخت.
معاون رئیسجمهوری در سالن 8و9 این نمایشگاه از غرفه استانهای قزوین، گیلان، آذربایجان شرقی، زنجان، هرمزگان، همدان، فارس، کرمان، سیستان و بلوچستان، منطقه آزاد قشم و غرفه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری بازدید کرد.
رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در غرفه شهرستان ابهر پس از گفتگوی صمیمانه با بانوان هنرمند ابهری در کنار آسیاب دستی گندم نشست و با نحوه کار این دستگاه سنتی آشنا شد، همچنین معاون رئیسجمهوری در بازدید از غرفه خوزستان، لحظاتی را در مضیف این استان به گفتگو با هنرمندان و صنعتگران خوزستانی پرداخت.
با حضور معاون رئیسجمهوری در غرفه شهرستان بهبهان، غرفهداران این شهرستان با گل نرگس از رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری پذیرایی کردند.
در پایان این بازدید، هنرمندان استان سیستان و بلوچستان با نواختن موسیقی محلی بلوچی در خانه روستایی بلوچستان از احمدیپور پذیرایی کردند.
نمایشگاه توانمندیهای روستاییان و عشایر کشور با شعار "روستا کانون تولید و ارزشآفرینی در عرصه اقتصاد مقاومتی"، با هدف شناساندن نقش روستاها در تولید ملی و همچنین آشنایی بازدیدکنندگان از استعدادها، قابلیتها و ظرفیتهای موجود در مناطق روستایی برگزار شده است.
شناخت ظرفیت مناطق روستایی در تولید محصولات متنوع بویژه در زمینه صنایع کوچک، صنایع روستایی و صنایع دستی و همچنین معرفی جاذبههای فرهنگی از قبیل آداب و رسوم، بازیهای بومی، پوششهای محلی، غذاها و ... ، جاذبههای طبیعی و گردشگری، معرفی مشاهیر، استعدادهای جوان و کارآفرینان، ایجاد ارتباط دو سویه شهرنشینان با روستائیان، برقراری ارتباط تجاری میان تولیدکنندگان و مصرفکنندگان و شناسایی بازارهای مصرف برای خرید محصولات و تولیدات روستاییان از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
«ساخت روستای نمادین»، « اجرای برنامه گروههای آئینی ازجانب فدراسیون بومی عشایر» و برگزاری سایر دورههای آموزشی از برنامههای جانبی این نمایشگاه است.
این نمایشگاه در فضایی به وسعت 14 هزار مترمربع پذیرای 598 مشارکتکننده داخلی است که آخرین دستاوردها، محصولات و خدمات خود را در صنایع مختلف از جمله صنایع کشاورزی، صنایع دستی، صنایع غذایی روستایی وخدمات روستایی به معرض نمایش میگذارند.
همچنین، سازمان ميراث فرهنگى صنايع دستى و گردشگرى و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط با خدمت رسانی به روستاها و مناطق عشایری، موسسات خیریه، تولید کنندگان محصولات، صنایع دستی و روستایی تمامی استان ها و شهرستان های کشور، با برپایی غرفههایی در این نمایشگاه حضور دارند.
دومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر کشور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران از ساعت 10 صبح تا 17 بعدازظهر به مدت 4 روز ،از 15 تا 18 دی ماه میزبان بازدیدکنندگان است.
http://tnews.ir